Vpisujemo nove člane

Vabljeni vsi, ki si želite spoznati borilno veščino poti prazne roke, po japonsko karate. V naše vrste ste vabljeni otroci, mladina in odrasli, tudi tisti, ki ste v mladosti že trenirali.

07.09.2015 15:20 , Matej Kabaj

BREZPLAČNA POSKUSNA VADBA KARATEJA CEL SEPTEMBER!

ZAČETEK VADBE 14. (15.) SEPTEMBER

 

KARATE ZA OTROKE

Vadba je primerna za dekleta in fante ter je prilagojena starostni stopnji. Ob igri in sproščeni vadbi se učenci naučijo osnovnih prvin karateja in samoobrambe. Vadba karateja tudi spodbuja razvoj gibalnih sposobnosti in koncentracije, pozitivno vpliva na samopodobo, nastopanje pred vrstniki pa krepi samozavest. Za vadbo otroci potrebujejo le športno opremo in copate.

OSNOVNA ŠOLA IG - PONEDELJEK IN SREDA, 17.00 – 17.45

PODRUŽNIČNA ŠOLA GOLO - TOREK IN ČETRTEK, 14.00 - 14.45

GASILSKI DOM GOLO - TOREK IN ČETRTEK, 17.30 - 18.30

 

REKREATIVNI KARATE ZA ODRASLE

Vadba temelji predvsem na osnovnih telesno gibalnih vajah v povezavi z elementi karate tehnike. Vadba je namenjena za izboljšanje telesne pripravljenosti, moči i n gibljivosti. Pozitivno pa vpliva tudi na premagovanje stresa, povečanje samozavesti in oblikovanje osebnosti. Primerna tudi za ženske.

OSNOVNA ŠOLA IG

PONEDELJEK IN SREDA, 20.30 - 21.30, PETEK 17.15 - 18.15

 

ZUMBA

Zumba je dinamičma in razburljiva plesna skupinska vadba. Koreografije se menjavajojo med počasnimi in hitrimi ritmi s ciljem oblikovati in okrepiti vaše celotno telo. Osredotoča se na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico vašega telesa, vaše srce! Vadba je nezapleten skupek krepilnih vaj in enostavnih plesnih korakov. Zumba je edinstvena, učinkovita in najbrž najzabavnejša oblika aerobne vadbe pri nas!

OSNOVNA ŠOLA IG - TOREK IN ČETRTEK, 20.00 - 21.00

 

INFO:info@karateig.com_in_zumba@karateig.com

 

NOVO, NOVO, NOVO!              FUNKCIONALNA VADBA

 

Funkcionalna vadba je vadba, ki aktivira vse telo in izboljša gibalne vzorce, različne tipe moči ter vpliva na manjše tveganje za poškodbe v športu in rekreaciji, ima širok spekter gibanj in metodoloških pomagal, različnih predmetov iz vsakdanjega življenja in funkcionalnih pripomočkov ter uporabo našega čudovitega telesa, pripravljenega na »spopad«.

 

OSNOVNA ŠOLA IG - ČETRTEK, 19.00 - 20.00

 

INFO:info@karateig.com_in_zumba@karateig.com


VABLJENI V NAŠE VRSTE!